Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (2.87 secunde)
Senatorul Bota masoara autostrazile Guvernarea PDL, aproape de finalul celor doua mandate, reuseste performanta de a inaugura numai proiectele incepute de fosta guvernare PSD si contra-preformanta de a nu inaugura nici un proiect de infrastructura pe care guvernarea de dreapta, in doua mandate, sa-l fi inceput.
Chinezii ar putea sa ne faca metrou privat in Capitala (Autor:
Peste un an si jumatate ar trebui sa fie gata primul tronson al Centurii de Sud a Craiovei, cunoscuta drept "autostrada Fordului".
Azi trebuia inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti Astazi ar fi trebuit inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat joi ca autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi deschisa intr-o luna, cu restrictii de viteza de aproximativ 100 km/h si ca valoarea amenzilor aplicate pana acum a ajuns la 14,5 milioane lei.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor: ... Demarate in urma cu mai bine de 18 luni, procedurile pentru concesionarea autostrazii/drumului expres Pitesti - Craiova bat pasul pe loc.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Un alt subiect in interviul lui Catalin Striblea cu Sorin Oprescu a fost cel referitor la autostrada suspendata si informatiile aparute in presa in cadrul unei discutii avute de primarul general al Capitalei cu jurnalistii americani cum ca ar fi deja gata.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Abordata, in paralel, dintr-o perceptie empirica dar si stiintifica, infrastructura reprezinta pentru tara noastra inca o dificultate majora, cu consecinte directe in planul competitivitatii nationale si internationale, precum si in cel al atragerii fluxurilor de investitii straine.
Dan Constantin) Spania are o problema in plus pentru buget in 2017: trecerea in administratia publica a 8 autostrazi intrate in stare de faliment. ... Companiile care le-au construit in urma unor montaje financiare au realizat investitiile inainte de 2008.
- Sunt incantata sa debutez pe scena artistica plastica cu o expozitie de pictura dedicata feminitatii, care portretizeaza cele mai enigmatice trairi si emotii pe care le poate avea o femeie. Este o expozitie plina de culoare, imaginatie, asocieri de imagini contrastante, curaj si stil, care ma caracterizeaza pe deplin.
Bulgaria a inaugurat prima autostrada care o traverseaza de la vest la est.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Autostrada cu sertare locuite O imagine aproape suprarealista, demna de universurile onirice ale lui Dali: ... O noua autostrada se va construi langa cea veche, astfel ca scopul celei din urma trebuie regandit.
Aproape 100 de persoane au ramas blocate in masini Pe aici nu se trece! Anuntul este valabil pentru Autostrada A2, dar si 18 drumuri nationale devenite impracticabile din cauza viscolului puternic.
Peste 1.000 de vehicule Peste 1.000 de vehicule de diverse categorii se estimeaza ca vor participa, sambata, la un mars motorizat de la Iasi la Bucuresti, care are scopul de a atrage atentia asupra faptului ca Moldova nu se poate dezvolta fara infrastructura de tip autostrada.
Am descoperit cu placuta surprindere, in orasul Calarasi, un bar amenajat in stil american, o oaza de America.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Accident in lant pe Autostrada Soarelui. ... Accidentul s-a produs, duminica, pe Autostrada Soarelui (A2), pe sensul de mers Bucuresti â€" ConstanÈ›a, informeaza Romania TV. In carambolul violent au fost implicate trei masini si un camion.
google-analytics.com